Schminken


Schminkstand te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlKinderschminken is altijd een succes, zeker bij onze professionele schminkers.
I
n deze stand worden de kinderen door een clown voorzien van de meest wonderlijke gezichtjes. 

Of ze nu een tijger, een vlinder, een clown, Pierrot of Mickey Mouse willen worden, bijna alles behoort tot de mogelijkheden.
De kinderen kunnen kiezen uit een fotoboek met vele voorbeelden.

Voor prijsindicatie 

Het schminkteam werkt met professionele schmink en zijn zeer gedreven in het beschilderen van de gezichten van de kinderen.
Maar wat wij nog belangrijker vinden, is dat ze erg goed met de kinderen om kunnen gaan.
Ook is het mogelijk om het schminken uit te breiden met een speelhoek voor de kinderen die wachten op hun beurt.


kinder schminken te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl  kinder schminken te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl kinder schminken te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl kinder schminken te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl kinder schminken te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl


De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis