Kassabonnen actie


Kassabonnen actie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBent u al die kassabonnen in uw portemonnee zat??
Gooi ze niet weg want die bonnen kunnen een leuke prijs waard zijn tijdens de kassabonnenactie van de winkeliers.

Uw kassabon is geld waard want bij iedere besteding in onze winkels krijgt u een kassabon.
Wanneer u 5 verschillende kassabonnen van 5 verschillende winkeliers met een waarde van meer dan 10,00 verzameld dan maakt kans op de hoofdprijs van 999,00 en b.v. een prijs van 500,00 en een prijs van 250,00.

Stop de kassabonnen (van deelnemende bedrijven) in een envelop, schrijf hier naam, adres en telefoonnummer op en deponeer deze envelop elke vrijdag tot uiterlijk 13.00 uur in een van de actiebussen op uw winkelcentrum.
Vervolgens worden er drie weken lang achter de schermen enkele prijs winnaars getrokken die een waarde cheque van 50,00 winnen.
Via de media zal gecommuniceerd worden wie de winnaars zijn.

Kassabonnen actie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe laatste dag is de finale dag met een wel hele speciale actie dan wordt namelijk 999,00 shoptegoed verloot.
Dit zal contant en direct te besteden zijn bij de winkels van uw winkelcentrum dus hoe meer gevulde enveloppen er worden ingeleverd door een consument des groter de kans is op een prijs.

Voorafgaande aan de finale dag worden er 10 deelnemers geselecteerd uit alle actie weken en deze worden uitgenodigd om deel te nemen aan het finale spel.
Op de dag zelf worden er nog 2 wildcards getrokken uit de ingeleverde enveloppen, dit om de spanning tot het laatste moment te behouden.
Deelname met een wildcard kan alleen als men ook daadwerkelijk aanwezig is en zich kan legitimeren.

Onze presentator zal middels een spannend spel aan het eind van de middag de geluksvogel bekend maken die met 999,00 aan contanten van het podium afgaat, deze prijs moet echter wel direct worden besteed in het winkelcentrum.
De presentatie zal plaatsvinden vanaf een klein podium met backdrop en geluid zodat het geheel er feestelijk uitziet.

De act heeft zijn eigen licht, geluid en decor.


De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis