Het Kofferspel


consumentenactie Het Kofferspel te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBij het Kofferspel worden 10 koffers gepresenteerd. In iedere koffer zit een prijs. Dit kan een kleine prijs zijn, een middelgrote of een grote prijs zijn. Echter in de koffers kunnen k MISPOEZEN verstopt zitten. Soms zit er onder de 10 koffers maar 1 mispoes, soms wel 3 f 4 !!

Het spel gaat nu in principe hetzelfde als Hoger/Lager. De eerste kandidaat wordt geselecteerd middels het trekken van een geluksnummer. Hij/zij mag n van de koffers openen. Is het een prijs, dan mag hij/zij deze behouden als er wordt gestopt.
Gaat de kandidaat door en opent een koffer met een mispoes, dan is hij/zij alle eerder gewonnen prijzen kwijt. De kandidaat wint dan NIETS !!

Is de eerste kandidaat gestopt f alles kwijt dan gaat het spel verder en wordt er stuk voor stuk weer een geluksnummer getrokken totdat alle prijzen zijn uitgegeven.


NB: uiteraard kan nader worden bepaald op welke wijze kassabonnen worden omgeruild voor geluksnummers en kan het aantal prijzen naar eigen inzicht worden ingevuld.

Het Kofferspel

10 vrolijk gekleurde koffertjes, 3 houten koffers, een decor, een uitstekende presentator en 2 charmante assistentes vormen de basis van deze, reeds bewezen, succesvolle promotie.

De kracht van deze promotie is de laagdrempeligheid, gekoppeld aan de trigger waardecheques te winnen f andere mooie geldbedragen/prijzen.


De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis