Wil van Balen Fotografie


Hallo mensen, mijn naam is Wil van Balen, geboren op 30-07-1950 te Rotterdam. Via deze weg wil ik u hartelijk welkom heten op mijn site.

Ik ben begonnen vanaf mijn 18e jaar bij de vrijwillige brandweer te Rotterdam en heb daar een groot aantal jaren gewerkt, ook als beroeps bij Zestienhoven en Wilton-Feijenoord bedrijfsbrandweer.

Ik ben al ruim 30 jaar aan het fotograferen als freelance fotograaf en tot nu toe met veel plezier. Ook ben ik in het bezit van de landelijke politieperskaart die voor ons als fotografen onontbeerlijk is omdat deze veel toegang verstrekt waar anderen niet bij mogen komen. Mijn werkgebied is veelal Voorne-Putten maar ook wel Rozenburg en Goeree-Overflakkee.

Ik ben werkzaam voor Groot Hellevoet, die ook andere edities beheren zoals Groot Goeree, Weekblad Spijkenisse en vele andere edities. Ook werk ik in opdracht voor de Telegraaf en AD/Rotterdam. De onderwerpen lopen erg uiteen, soms ook incidentenfoto's waarbij helaas ook slachtoffers vallen. Ik zal in dit geval altijd discreet te werk gaan en NOOIT het slachtoffer in beeld zetten.

Nieuwe website Persfotograaf Wil van Balen


De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis